Our Story

Ons merkverhaal

Op 3 oktober 2023 werd ik Mama van onze zoon, Zeüs. Deze bijzondere gebeurtenis inspireerde me om een merk te creëren dat net zo uniek is als hij. Zo werd Little Z geboren, een naam gekozen als eerbetoon aan mijn zoon, die de inspiratiebron vormt voor alles wat ik doe.

 

Mijn missie

Little Z staat voor eenvoud en tijdloos. Ik geloof dat de omgeving waarin je kind opgroeit, een weerspiegeling moet zijn van rust. Daarom bied ik zorgvuldig ontworpen meubeltjes en kleding in een minimalistische stijl.

 

Werken vanuit huis

Als Mama begrijp ik het belang van tijd doorbrengen met je kinderen. Daarom heb ik ervoor gekozen om Little Z vanuit huis te runnen. Zo kan ik mijn passie voor design combineren met de zorg en opvoeding van mijn zoon. Elke dag is een nieuwe kans om te werken en geïnspireerd te worden door de kleine dingen die het moederschap zo bijzonder maken.

 

Mijn collectie

Mijn collectie bestaat uit een zorgvuldig samengestelde selectie van meubels en kleding die passen bij een moderne, minimalistische levensstijl. 

 

Waarom Little Z?

Bij Little Z draait alles om eenvoud, kwaliteit én liefde. Mijn minimalistische ontwerpen zijn bedoeld om een gevoel van kalmte en sereniteit te brengen in het hectische leven van jonge ouders.